Marketing

Time.ba je kao peti vodeći medij u Bosni i Hercegovini izuzetno atraktivan oglašivačima širom BiH. Kreativno i inovativno djelovanje u dosadašnjem periodu privuklo je brojne marketinške agencije sa kojima je do sada realizirano niz kampanja renomiranih klijenata. Obzirom da se internet oglašavanje nameće kao najefikasniji način oglašavanja, i u narednom periodu ćemo usavršavati ovaj segment poslovanja kako bi i dalje ostali strateški marketinški partner renomiranih kompanija u BiH ali i šire. Internet portal Time.ba nudi vam izvrsne i nadasve efikasne usluge reklamiranja na internetu.

Primarni posjetioci naših Facebook stranica (107.000+ članova) i našeg internet portala su korisnici u dobi od 10 do 60 godina a više od 70% su čitatelji koji pripadaju dobnoj skupini od 18-40 godina.  Posjećenost Mjerenje posjećenosti stranice prepustili smo GemiusAudiencu koji vrši analizu i mjerenja posjećenosti bosanskohercegovačkih web-stranica, prema tim podacima time.ba je peti najposjećeniji informativni portal u Bosni i Hercegovini.

Za svakog klijenta koji se prvi put oglašava odobravamo friendly bonus u iznosu od 20% više prikazivanja – Za usluge političkog marketinga sve cijene se obračunavaju sa dodatnih 20%  u odnosu na redovni cjenovnik. – U cijene nije uračunat PDV od 17% – U slučaju da oglašivač/agencija ostvari pravo na različite vrste popusta, popusti se sabiraju – Na vaš zahtjev, u najkraćem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera – Spram raspoloživog budžeta za oglašavanje za vas kreiramo, te vam prezentujemo marketinšku kampanju. Kontaktirajte nas putem e-mail redakcija@time.ba.

 

Ukažite nam vaše povjerenje…

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.