Izvor

Šok obrt: Miona Jovanović odlučila da RODI DETE, javno priznanje izazvalo muk u Beloj kući!

SD - prije 13 minuta

Iako su danas ona i njen dragi po ko zna koji put raskidali, čitav auditorijum zanemeo je nakon ovih reči!

0 povezane vijesti »

"Progone ga od Nemačke do Balkana" Janjuša RASKRINKALI zbog kockarskih dugova, isplivale mračne tajne zadrugara

SD - prije 1 sati

I sam je priznao da oseća naklonost prema ovom vidu zabave, koja može lako da se pretvori u problem koji u svoj ambis povlači i druge ljude.

0 povezane vijesti »

Miljana ponovo zaboravila na kamere, učinila NEDOPUSTIVO: Marija Kulić se hitno obratila javnosti - Šta radi, da te dragi bog sačuva

SD - prije 1 sati

Bivša rijaliti učesnica i majka kontroverzne zadrugarke se oglasila o gorućoj temi!

0 povezane vijesti »

AMERIKA UVELA NOVE SANKCIJE RUSIJI! Efikasan potez ili "pucanj u sopstvenu nogu"?

SD - prije 1 sati

SAD su danas zabranile trgovinu aluminijumom, bakrom i niklom proizvedenim u Rusiji i zabranile uvoz ruskog metala u SAD.

1 povezane vijesti »

"Gledam brata kako ludi" Niko nije očekivao da će ONA Nenadu pružiti podršku iz spoljnog sveta - Ne mogu da spavam, pratim ga

SD - prije 2 sati

Reper preživljava teške momente u rijalitiju "Elita". Njegova devojka sve češće ume da ga dovede do tačke pucanja, ali postoje i oni koji ga jako dobro razumeju i pružaju mogućnost da se situacija sagleda i iz nekog drugog ugla.

0 povezane vijesti »

PORAZ KIJEVA JE NEMINOVAN! Nemaju vremena da obuče trupe, vojnici im STRADAJU U PRVIH PAR DANA zbog ovoga!

SD - prije 2 sati

Ukrajina je suočena sa neminovnim kolapsom, a čak joj ni prisilna mobilizacija neće pomoći da to izbegne, jer Kijev nema vremena za kvalitetnu vojnu obuku

0 povezane vijesti »

OLAF ŠOLC PORUČIO DA ĆE RAT U UKRAJINI TRAJATI: Nema pregovora sa Putinom!

SD - prije 2 sati

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je danas da će ponovo razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom tek kad Putin ''shvati'' da mora da odustane od vojne kampanje u Ukrajini i povuče svoje trupe.

0 povezane vijesti »

DOBIO JE ŠESTO DETE U 82. sa 45 godina mlađom "ZEČICOM", a umro u 83. godini - Roberta Kavalija su zvali POKRETNI SKANDAL od čoveka

SD - prije 3 sati

Roberto Kavali preminuo je danas u 83. godini. Slavni dizajner iz prethodna dva braka imao je već ima petoro dece, a prošle godine je dobio i šesto sa 45 godina mlađom devojkom Sandrom Nilson, nekadašnjim švedskim Plejboj modelom.

0 povezane vijesti »

VAŠINGTON OPTUŽIO KINU: Peking pomaže SVIM SREDSTVIMA ratne napore Moskve!

SD - prije 3 sati

Kina podržava napore Rusije u Ukrajini tako što pomaže Moskvi da poveća odbrambenu proizvodnju kroz velike količine alata za mašine, mikroelektronike, dronova i tehnologije krstarećih raketa, izjavili su danas neimenovani američki zvaničnici.

0 povezane vijesti »