LJUBAV DOLAZI

0
224

Danima već gledam ljubavne filmove, pričam o ljubavi, slušam ljubavne pjesme, vizualiziram ljubav, sve se vrti oko ljubavi, pa je bilo i logično da napišem kolumnu na tu temu.

Ako čitate moje kolumne onda znate da sam ja netko tko vjeruje u ljubav i živi ljubav. Ljubav je pokretač i smisao svega. Pričala sam o ljubavi prema sebi, prema djeci, prijateljima, životinjama, sve te ljubavi su izuzetno bitne, vrijedne i bez njih se ne može, barem ja ne bi mogla. Meni, život bez ljubavi ne bi imao smisao. A sad je na red došla ljubav prema partneru.
Doista poznam i tu vrstu ljubavi i to što je trenutno nemam ne znači da više ne vjerujem u nju. Vjerujem itekako! Moja duša partner dolazi, znam to i osjećam….

Trenutno dijelim ljubav sa svojom prijateljicom i njenim odabranikom. I ja sam se sad nasmijala, ne onako kako ste možda pomislili. Proživljavam s njom svaki trenutak, svaku misao, svaki scenarij koji se dogodio i koji će se dogoditi. Uživam u svakoj sekundi njihove ljubavi. Kao da se meni događa sve to! A i događa se kad sve to proživljavam.
Dobro sam upoznata sa zakonom privlačenja kojega mi je prenijela Ana Bučević, kojoj se zahvaljujem od srca na svom usvojenom znanju. Ovo što trenutno radim je jedan od alata, doduše mojih, ali svatko ima svoj način.

Pisala sam o vizualizaciji koju često primjenjujem. Svakodnevno maštam o ljubavi koja me čeka. Uvijek vidim dvije ruke, mušku i svoju, koje se čvrsto drže i šeću po nekoj dugoj pješćanoj plaži. Te ruke su simbol ljubavi, sigurnosti, zajedništva i odanosti. Volimo se toliko da osjećam snagu te ljubavi koja obuhvaća cijelu mene. Odgojena sam sa puno ljubavi sa činjenicom kako je to najvažnija stvar koja nam je podarena. Moja životna mentorica, moj anđeo koji me sada gleda sa neba i bodri, pokazala mi je svojim primjerom da je zbilja sve bezvrijedno ako nema ljubavi. Takve vrijednosti i moj sin poznaje i već kao klinac od 12 godina, zastupa ljubav i vrednuje istu. Kroz mene usvojio je i naučio, možda što i neki odrasli ne znaju ili znaju ali ne pridaju važnost.

No, vratimo se mi na onu partnersku ljubav. Poznajem ljude koji se vole, ne žive svi život prevara i laži, a takvi mi i daju nadu. Nakon raznih razočaranja svi mi po koji put posumnjamo i imamo pravo na to, ali vrlo brzo se vratimo na put vjere gdje sumnja ne postoji. Sve što želimo tak jako, svijet će se urotiti da to i dobijemo, davno je to napisao Paolo Coelho, a on je samo protumačio zakon privlačenja u jednoj rečenici. I to je istina, ali trebamo znati provoditi metode. Taj moj, kojemu ne vidim lice dok vizualiziram, samo znam da je savršen za mene, kada dođe, točno ću vam sve opisati i biti ćete upućeni, jer ćete zajedno samnom svjedočiti o još jednoj ljubavi odnosno manifestaciji.

Jednom sam jako voljela, pa možda čak i više od sebe. Ne kažem da je to ispravno, ali tako je bilo. I ne smatram da su prave ljubavi tužne, jer da je to bila prava ljubav ona nikad ne bi bila prekinuta. Kako ćete znati da li je prava? Pa, tako što prava ljubav nema kraj!!

Moja duša partner koja je na putu prema meni dolazi da mu dam ljubav, a on jedva čeka uzvratiti svu ljubav koja se cijeli život u njemu nakupljala samo za mene.
Ako vam je previše sladunjava ova kolumna, nemojte je čitati, a ako vjerujete u isto što i ja, nastavite.
Zaljubite se, ako nemate osobu u koju bi se zaljubili, zaljubite se u sebe, vibrirajte kao da ste već zaljubljeni. Svemir ne poznaje razliku da li je nešto tako ili mi to namjerno radimo, da li je istina ili nije. Svemir osjeti samo vašu vibraciju i tako vam vraća. Sigurno se svatko od vas barem jednom zaljubio i volio u životu. Prisjetite se tog osjećaja. Ima li išta ljepše? Za mene nema! Sad zatvorite oči i proživite to ponovo, zaljubite se!!

Možda vas se sad čini da nisam normalna, ali normalnima se ne događaju čuda. A čudima svi svjedočimo, ona postoje. Budite i vi jedno od čuda! Neće vam biti ništa jasno, ali kao da je to bitno, najbitnije je da vam je lijepo.

Uživajte u ljubavi, vjerujte u ljubav bez obzira kakvu ste prošlost imali, ako je želite doći će vam, a tada vi morate biti spremni. Do tada uživajte u svakom danu i širite ljubav!!!

Ona dolazi…..