DOKTORI U ŠOKU: Evo šta ubija 93 % RAKA DEBELOG CRIJEVA i to za samo 2 dana!

0
2092

Tumor debelog crijeva spada među najčešće tipove malignosti i kod muškaraca i kod žena. Uprkos mnogim konvencionalnim tretmanima koji mogu spriječiti ovu bolest, stručnjaci i dalje vjeruju da nema dovoljno istraživanja koje bi podržale njihovu sigurnost.

Pošto nauka i dalje komanduje farmaceutskim biznisom i najveći broj terapeutskih istraživanja je i dalje subvencionisana od strane farmaceutskih organizacija, ona ostaju i dalje suštinski fokusirana na stvaranje novčane dobiti, a ne osiguranju zdravlja čovijeka.

Jedan fantastičan slučaj potiče sa Univerziteta u Adelejdu, iz Australije, gdje su naučnici pronašli da, navodno, laurinski koroziv (koji čini polovinu sastava kokosovog ulja) može uništiti više od 93% ćelija raka debelog crijeva kod ljudi, oko 48 sati nakon tretmana.

Moćni kokos

Sposobnost kokosovog ulja da se bori sa razvojem kancera je nedavno otkrivena ali je njegova produktivnost prilikom tretiranja raznih oboljenja već dugo poznata.

Kao lijek za sve, kokosovo ulje je pravo oružje za borbu protiv raznih infekcija, mikroorganizama i parazita, a također se koristi i za prerađivanje, liječenje jetre i saniranje kožnih problema i rana.

Kokosovo ulje se takođe odnedavno koristi i za tretiranje pacijenata koji pate od srčanih bolesti, Alchajmerove bolesti i dijabetesa,prenosi kurir.rs

Njegova energija potiče od laurinskog koroziva koji oštećuje loše ćelije stvarajući oksidativnu anksioznost i postepeno smanjujući cijelokupne nivoe glutationa koji su potrebni ćelijama u razvoju da bi se osigurale od oksidativne anksioznosti ili prekomijernog prisustva radikala kiseonika.

Probe su izvršene in vitro u petrijevoj posudi i na pacovima sa istim rezultatima u obadva testa.

Sjajni efekti

Klinički izvještaji iz Američkog udruženja za ishranu su demonstrirali da mast u kokosovom ulju “može biti vrijedna kod liječenja poput dijabetesa, osteoporoze, viralnih bolesti (mononukleoze, hepatitisa C, herpesa,…), bolesti bešike, Kronove bolesti, kao i malignosti.”

Također je bilo demonstrirano da kokosovo ulje može ublažiti simptome hemoterapije. Zbog ovakvih rezultata je izuzetno žalosno što farmaceutske kompanije ne žele da podrže dodatna istraživanja o sjajnom uticaju ovog ulja.