AVANTURA NA JEDNU NOĆ

0
664

Ponekad dok razgovaram sa dosta mlađim curama od sebe,  a obožavam ih slušati i promatrati, osjetim se kao neka stara baba, koja se zgražava svemu što čuje. Naravno to ne pokazujem, jer mi dalje ništa ne bi pričale, pa se uhvatim kako razmišljam o istim temama u vremenu kad sam ja imala njihove godine.

Što se promijenilo?

Zapravo ništa se nije promijenilo, sve je i dalje individualno, samo što se danas intimne stvari cura i momaka razglabaju javno i nekako sve je postalo normalno. Nekad su se dečki znali pohvaliti kako su neku curu “priveli”, a danas se i žene hvale kako su nekog sek*ualno iskoristile.
Gledala sam i slušala često priče svojih prijateljica koje su ponekad spavale, s nekim koga nisu poznavale. Sve su one to radile, ne samo iz trenutnog užitka, već su sve htjele dobiti i njegov telefonski poziv sutradan. Kad poziv ne bi uslijedio dolazilo je do razočaranja i trauma što je meni govorilo da i nije samo i jedino sek*ualna želja te večeri bila prisutna.

Nitko se nikad od takvih muškaraca ne bi više nikad javio. Sve su one plakale i osjećale su se potrošeno i iskorišteno.

Iz njihovog iskustva i mojeg velikog ponosa nisam sebe nikad dovela u takvu situaciju. Samo zato što se nisam htjela osjećati kao “šlapa”, jer to ja i nisam, a oni bi to napravili od žene koju su uvukli u svoju mrežu za jednu noć.  Uvijek sam tražila poštovanje, a njega sigurno nećete dobiti na takav način. Žene i muškarci isti čin ne doživljavaju isto. Žena nije legla u krevet samo jer se sek*ualno uzbudila, nju je privuko nešto više. I da je taj muškarac htio ponovno s njom opčiti, ona bi to ponovila.

Dok sam isto tako slušala muškarce u takvim situacijama, oni bi najradije da ta žena nestane, kada se oni zadovolje, a samo fizički izgled dovoljan je da oni “izgube pamet”. Doduše, gubitak pameti je vrlo kratkog vijeka, samo dok ne završe sa naumom.  U takvim površnim odnosima, ako se uopće mogu nazvati odnosi, muškarcima je jedino bitno da oni uživaju, što je i logično, jer ne može im niti stati do nekoga koga ne poznaju, tu su ga noć upoznali. Njima je ta žena samo nova igračka koja im je poslužila, a žene često misle da su baš one zaslužne zbog njihovog užitka.

Postoji razlika od žene do žene, zbog neke će im sek*ualno ludilo biti veće, a zbog neke manje, ali to ništa ne mijenja u konačnici. Žene koje ulaze u takve sheme i tvrde da uživaju, odnosno dolaze do vrhunaca, njima niti ne treba frajer, njih može bilo tko zadovoljiti, pa i igračka kojom će netko rukovati. Svaka žena koja pozna svoje tijelo i zna sama doći do užitka, neće se prepustiti nekom nepoznatom liku koji će se tu večer iživjeti nad njom, a sutra je neće niti pozdraviti. Kao u svemu u životu potrebno je samopouzdanje i vrlo je bitno prisustvo ega. Jer kad vi znate koliko vrijedite i da ste poželjni kao žena, vama ne treba potvrda bilo koga da vas želi. Vi to znate i onda vi birate s kim ćete leći.

Takvoj ženi nije bitan se*s na jednu noć, odgovorno tvrdim, kao niti jednoj ženi. Svima nama je potrebno puno više, a onda se iz takvog odnosa rađa urnebesno uživanje u sek*ualnom činu.

Priča meni neki dan jedan prijatelj, kako poznaje tri odvjetnice koje svakog petka odlaze sa mlađim tipovima, radi sek*a. I one kao njih “potroše” i one su frajerice. Nismo se složili oko razmišljanja, samo žene su veliki manipulatori, pa kad ne mogu imati što žele, onda iskrivljenu verziju predstavljaju kao pobjedničko rješenje. Da one imaju čovjeka pored sebe koji ih voli i obožava te da s njim imaju vrhunski se*s, nikad ne bi pristajale na takve kombinacije.

Spomenute žene očito su uspješne biznis žene i naravno da neće na glas priznati da u tom segmentu života nisu uspješne. Očito im takav neuspjeh stvara komplekse, pa javno same sebe uvjeravaju da su one ipak uspješne. Kad mi počnu sa takvim pričama, odmah im sebe stavim za primjer. Svaki dan mogu biti sa drugim muškarcem, kao i svaka samouvjerena žena. I ? To ne radim, ne zato što ne mogu ili zato što bi netko nešto pomislio o meni, ne radim, jer takvi odnosi ne predstavljaju užitak već skroz suprotne emocije bude. Doduše , rijetko uživo i imam takve ponude, jer očito ostavljam dojam, da ja nisam ta! Ne radim to namjerno, ali valjda svojim stavovima i načinom razmišljanja i ponašanja pokazujem to podsvjesno.

Međutim, nismo svi isti i to je najveća glupost kad netko kaže, sve su žene iste, kao i svi su muškarci isti! Najčešće se to izgovara u negativnim konotacijama.

Kroz moj život prošlo je divnih muškaraca. To što danas nismo zajedno, ne znači da su oni loši ljudi, samo se nismo našli na istoj valnoj duljini da bi mogli zajedno funkcionirati. Tako da, svi smo mi jedinke koje razmišljaju svojom glavom i postupaju na načine koje misle da su ispravni. Ovo su moja razmišljanja i moji stavovi, što ne mora značiti da su općeprihvaćeni niti mi je to cilj.

Štogod radili bitno je da se dobro osjećamo, pa bilo to i jednokratno iskustvo, pomoću kojeg ćemo shvatiti koliko vrijedimo!